Kies het abonnement dat bij u past

De diensten van MKBrapport.nl neemt u af in een abonnementsvorm. U kiest het abonnement dat bij u past en betaalt hiervoor een vast laag bedrag per maand. De abonnementsvormen Business en Premium beginnen met een intakegesprek bij u op locatie. Op basis van dit gesprek brengen wij een aan advies uit over de onderzoeksvragen en het abonnement dat past bij uw behoeften. Er zijn drie abonnementsvormen beschikbaar. Met onze handleiding kunt u direct zelf aan de slag.

Bij alle abonnementen is het mogelijk om uw klanttevredenheidscijfer op uw website te laten afbeelden. Dit is in de prijs begrepen.

MKBrapport Basis

U wilt de tevredenheidsscore van uw klanten of medewerkers regelmatig onderzoeken, maar u wilt niet te veel betalen.

Dan kiest u voor MKBrapport Basis. Voor slechts € 39,00 per maand maakt u onbeperkt gebruik van onze online onderzoekstool. U kunt zoveel vragen stellen als u wilt. Met de onderzoeksgegevens gaat u zelf aan de slag om uw business te versterken.

MKBrapport Business

U wilt de tevredenheidsscore van uw klanten of medewerkers regelmatig onderzoeken. U wilt daarbij gebruikmaken van de expertise van een MKBrapport-adviseur.

Dan kiest u MKBrapport Business. Voor slechts € 59,00 per maand maakt u onbeperkt gebruik van onze online onderzoekstool. Onze adviseur helpt u bij het opstellen van de vragen en u kunt u zoveel vragen stellen als u wilt. Ook helpen wij u bij het interpreteren van de onderzoeksgegevens. Zo kunt u doelgericht werken aan het versterken van uw business.

MKBrapport Premium

Met MKBrapport Premium kiest u voor de meest uitgebreide vorm van dienstverlening.

Voor slechts € 89,00 per maand maakt u onbeperkt gebruik van onze online onderzoekstool om de tevredenheidsscore van klanten of medewerkers te onderzoeken. Onze adviseur staat continu tot uw beschikking bij het opstellen van onderzoeksvragen en het interpreteren van de onderzoeksgegevens. Ook adviseert en helpt hij u op proactieve wijze bij het versterken van uw business.

Basis

Onbeperkt gebruik online onderzoekstool


Telefonisch support


Zelfstandig resultaten verwerken

Premium

Onbeperkt gebruik online onderzoekstool


Online adviseur tot uw beschikking


Online hulp met onderzoeksresultaten

Business

Onbeperkt gebruik online onderzoekstool


Adviseur tot uw beschikking


Persoonlijk advies versterken van uw business

Maatwerk

Naast bovenstaande proposities biedt MKBrapport ook maatwerk. Bijvoorbeeld voor benchmarking van filialen.

Uw huisstijl of onder MKBrapport-vlag
Alle onderzoeken kunt u naar keuze versturen onder de vlag van MKBrapport.nl of in uw eigen huisstijl.

Meer weten?
Ook als het goed gaat met uw bedrijf, is het verstandig om regelmatig uw klanten te bevragen. De wereld verandert immers snel en daar moet u steeds op inspelen. Neem contact met ons op!

`