Onderzoekt u de tevredenheid van uw klanten en medewerkers?

Hoe tevreden zijn uw klanten en medewerkers? Daar komt u maar op één manier achter. Door een klanttevredenheidsonderzoek of medewerkerstevredenheidsonderzoek te doen. Dat kan op eenvoudige en voordelige wijze bij MKBrapport.nl.

Klanttevredenheidsonderzoek

Met een klanttevredenheidsonderzoek komt u erachter wat uw klanten daadwerkelijk willen. Dat houdt u als ondernemer scherp. Uw klanten laten u weten wat ze willen en u past daar doorlopend uw tactiek en beleid op aan. Zo ontwikkelt u eenvoudig zeer klantgerichte acties en benut u optimaal de commerciële kansen die zich voordoen. Uw klanten ervaren uw klantgerichtheid als positief en zo is de cirkel weer rond.

Uw klanttevredenheidsscore op uw website

Weten hoe tevreden uw klanten over uw bedrijf zijn, is heel waardevol voor u. Daarom doet u een klanttevredenheidsonderzoek. Maar deze informatie kunt u ook delen met de bezoekers op uw website. Laat uw klanten zien dat u ze serieus neemt. Dat u continu werkt aan nóg betere producten, diensten en service. Dat verhoogt uw kansen bij offertes. Want bedrijven met tevreden klanten scoren beter; bij hun klanten, maar ook in omzet en winst.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Als werkgever is het ook goed om te weten hoe tevreden uw medewerkers zijn. Zij vormen de schakel tussen uw klanten en organisatie. Ze beschikken daardoor over belangrijke informatie. Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek betrekt u uw medewerkers en neemt u ze serieus. Dat zorgt voor extra motivatie, meer loyaliteit en collegialiteit. En uiteindelijk ook voor betere financiële resultaten. Bovendien maakt het u tot een betere en aantrekkelijkere werkgever.

Waarom onderzoeken met MKBrapport?

Klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid onderzoeken hoeft helemaal niet duur en complex te zijn. Tenminste, volgens ons. Wij bieden een voordelige, maar uiterst degelijke manier aan om klanttevredenheidsonderzoeken en medewerkerstevredenheidsonderzoeken te doen. Dat kan al vanaf 39 euro per maand. Met de onderzoeksgegevens kunt u zelf aan de slag gaan of samen met ons, afhankelijk van uw abonnementsvorm.

Meer weten?

MKBrapport.nl brengt uw klanttevredenheidsonderzoek en medewerkerstevredenheidsonderzoek helder en overzichtelijk voor u in kaart. Voor een optimaal resultaat tussen u, uw medewerkers en uw klanten! Neem contact met ons op voor meer informatie.

`