Zo werkt MKBrapport.nl

Als MKB-ondernemer bent u druk met ondernemen. Klanten te woord staan, offertes, facturen, administratie… De waan van de dag bepaalt wat u doet en beslissingen neemt u vanuit uw ervaring of onderbuik. Maar is dat verstandig? Of meet u liever wat uw klanten en medewerkers écht bezighoudt? Waarom ze bij u kopen. Of juist niet. Met MKBrapport.nl brengt u dit in kaart zodat u betere beslissingen neemt en resultaten voorspelbaar maakt.

Vanaf 39 euro per maand

MKBrapport.nl helpt u bij het onderzoeken van uw klanten en medewerkers. Bij het opstellen van de vragen. Bij het verwerken van de antwoorden. En desgewenst bij het bijsturen van uw business op basis van de onderzoeksgegevens. Het is onze missie om marktonderzoek bereikbaar en betaalbaar te maken voor MKB-ondernemers.

Daarom hanteren wij een abonnementsstructuur waardoor u al voor € 39,00 per maand gebruik kunt maken van onze online onderzoekstool.

Zelf of
samen met ons

Als u kiest voor MKBrapport.nl Business of Premium komen we naar u toe voor een intakegesprek. Wij zijn nieuwsgierig naar de ondernemer! Wij stellen u veel vragen en luisteren goed. Wij laten u nadenken over de redenen dat u begon met uw bedrijf. Over uw passie, motivatie, inspiratie en visie. Op basis hiervan formuleren wij de onderzoeksvragen. Met de onderzoeksgegevens kunt u zelf aan de slag of samen met ons, afhankelijk van uw abonnementsvorm.

Iets voor u ?

MKBrapport.nl werkt! Voelt u aan dat er veel meer uit uw business te halen valt, maar weet u niet goed waar te beginnen? Praat dan eens met ons. Wij zetten u op het juiste spoor en helpen u met het onderzoeken van uw markt, klanten of medewerkers.

Meer weten?
Wat u wilt weten zit bij uw klanten en medewerkers. Met MKBrapport.nl kunt ook u snel over deze waardevolle informatie beschikken. Neem contact met ons op!

`