Over MKBrapport.nl

MKBrapport.nl staat onder leiding van MKB-ondernemerscoach Hans Sels en ondernemerscoach en regisseur Frank Aarts. Beiden beschikken over een enorme hoeveelheid ervaring in het MKB en bieden ondernemers support in marketing, administratie, fiscale zaken, personeel en ICT.

Frank Aarts

Frank Aarts is als ondernemerscoach en regisseur gespecialiseerd in klantinteractie, informatievoorziening en ICT. Ook heeft hij veel ervaring op het gebied van kwaliteitsverbetering binnen bedrijven. Zijn kracht ligt op het in overeenstemming brengen van vraag en aanbod met als resultaat een betere interne en externe klantfocus.

Hans Sels

Hans Sels werkt sinds 1998 als MKB-ondernemerscoach. Tijdens de vele gesprekken die hij met zijn klanten voerde, ontdekte hij de noodzaak van informatie om beter beleid te kunnen maken. Ondernemers doen te veel op hun gevoel of kijken vooral naar wat de concurrentie doet.

Onze missie

Hans en Frank hebben elkaar gevonden in MKBrapport.nl. Het is hun missie om het in kaart brengen van klant- en medewerkerstevredenheid toegankelijk en betaalbaar te maken. Met MKBrapport.nl is dat gelukt. De praktijk wijst uit dat onderzoek naar de eigen markt en omgeving waardevolle informatie oplevert, die tot betere resultaten en beter beleid voor de toekomst leidt.

Meer weten?

Waarom in zee gaan met grote en dure onderzoeksbureaus als u het ook zelf kunt doen? Bent u benieuwd hoe we samen uw business kunnen versterken? Neem contact met ons op!

`